DOLAR 32,4105 0.16%
EURO 34,5720 0.4%
ALTIN 2.448,010,40
BITCOIN 21557253,31%
Şanlıurfa
17°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şanlıurfa’dan Efeler Diyarına Uzanan Urfa Mutfağı
33 okunma

Şanlıurfa’dan Efeler Diyarına Uzanan Urfa Mutfağı

Şanlıurfa’dan Efeler diyarına Vezirhan Et Mangal köprüsüyle uzanan Şanlıurfa mutfağının leziz yemekleri ile yerli ve yabancı turistlere merhaba dedi.

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 19:34
Şanlıurfa’dan Efeler Diyarına Uzanan Urfa Mutfağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reimer Gıda Tur.Tic.Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Şanlıurfalı İşadamı Hüseyin Yıldızer TV63 Program yapımcısı ve Sanatçı Mehmet Badıllı ile yaptığı söyleşide şunları söyledi.
Şanlıurfa’mızın kültürü son derece zengin bir içeriğe sahip. Özellikle gastronomi yani yemek kültürü bakımından daha da zengin bir konumda bizde Reimer Gıda olarak Aydın Didim’de Vezirhan Et Mangal restoranımızı hayata geçirme kararı aldık.
Şanlıurfa’mızın birbirinden leziz yemeklerimizi turizm merkezi olan Didim’e tatil için gelen yerli ve yabancı turistlerimizin beğenisine sunuyoruz.
Şanlıurfa mutfağımızı yemek kültürümüzü ve yemeklerimizi bu sayede dünyaya tanıtma imkânı da yakalamış oluyoruz.
Biz diyoruz ki; Şanlıurfa Mutfağı bir dünya ve bu dünyayı biz Didim’e gelen yerli ve yabancı turistlerimizin beğenisine sunuyoruz buyurun gelin misafirimiz olun sıra gecemizden birbirinden ünlü sanatçılarımıza, Şanlıurfa kültürünü tanımaktan Şanlıurfa’mızın misafirperverliğine kadar kültürümüzü yaşayarak öğrenin.
Son olarak şunu da eklemek istiyorum Vezirhan Et Mangal Efeler Mah. Cumhuriyet Cad. Büşra Apt. No:39 A/B Didim’ de “siz kararınızı verin biz kültürümüzü yaşatalım” diyorum.

 

Azize Yıldız’ın Özel Haberi

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.