Vali Şıldak, 19 mayıs etkinliklerine katıldı
69 okunma

Vali Şıldak, 19 mayıs etkinliklerine katıldı

Vali Hasan Şıldak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılarak gençlerle bir araya geldi.

ABONE OL
Mayıs 19, 2024 19:23
Vali Şıldak, 19 mayıs etkinliklerine katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’da gençlerin gelişimi için eğitim ve spor yatırımlarına her zaman destek vermeyi sürdüren Vali Hasan Şıldak, Fatih Sultan Mehmet Parkında düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yerel yönetimlerin de desteği ile düzenlenen etkinlikte tüm stant ve branş alanlarını tek tek gezen Vali Şıldak, gençleri tebrik etti.

Etkinlikte ailelerle de bir araya gelerek sohbet eden Vali Şıldak, eğitimin önemine değinerek Şanlıurfa gençliğine imkan tanındığı takdirde nice başarılar alınacağına inancının tam olduğunu söyledi. Gün içerisinde gençler tarafından sunumu yapılan gösteriler, konserler ve sergileri de ziyaret eden Vali Şıldak, “Bizler her daim gençlerimizle buluşmalarımızı sürdürüyoruz.

Türkiye’nin en genç şehrinde bu gençlik potansiyelinin bilincinde olan bir anlayışla hareket ediyoruz. Başta eğitim, spor ve kültür sanat olmak üzere şehrimizin bu güzel gençliğini el birliğiyle ve en iyi şekilde geleceğe taşımalıyız. Bu çerçevede tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Vali Şıldak’ın katılımı toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.