UYUŞTURUCUYA HER GÜN BİR DARBE
27 okunma

UYUŞTURUCUYA HER GÜN BİR DARBE

Dün 6 kişi gözaltına alınırken bugünde 9 kişi gözaltına alındığı bildirildi.

ABONE OL
Haziran 27, 2024 13:18
UYUŞTURUCUYA HER GÜN BİR DARBE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’da il merkezi, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda il merkezi ve Siverek ve Viranşehir ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptığı ve kullandığı belirlenen şahıslara yönelik operasyon planlandı.

 

Sabah erken saatlerde 9 adrese eş zamanlı baskın yapan ekipler, 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

 

Yapılan aramalarda 33,84 gram metamfetamin, 1,82 gram eroin, 5,45 gram esrar ve 2,32 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan 9 şüpheli hakkında “uyuşturucu madde ticareti” suçundan adli soruşturma başlatılırken, uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 21 kişi hakkında ise “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan soruşturma başlatıldı.

 

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucuyla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini ve bu tür operasyonların aralıksız süreceğini bildirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP