Başkan Ayhan, 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız
144 okunma

Başkan Ayhan, 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız

Akçakale belediye başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ABONE OL
Temmuz 14, 2024 20:29
Başkan Ayhan, 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli simgelerinden biri olan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Günü’nü bir kez daha gurur ve şükranla kutlamanın zamanı geldi.

15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Ancak, milletimizin feraseti, cesareti ve vatan sevgisi sayesinde bu alçakça plan başarısızlığa uğratıldı. Sokakları dolduran vatandaşlarımızın demokrasiye ve milli iradeye olan inancı, tarihimizin altın sayfalarına kazınacak bir direnişle taçlandı.

Bugün, bu büyük mücadeleyi ve şehitlerimizin kahramanlığını bir kez daha hatırlıyor, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Milletimizin birlik ve beraberlik ruhu, ülkemizi her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahip kılıyor.

Bizler, bu değerli günü kutlamakla kalmayıp, demokrasimize sahip çıkmaya ve ülkemizin geleceğini daha da güçlendirmeye kararlıyız. Belediye olarak, hizmetlerimizi milletimizin refahı ve mutluluğu için sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine her zaman olan inancım Tamdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP