0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaköprü Belediyesi ilçede başlattığı kapsamlı temizlik, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ilçede cadde ve sokakları yıkayıp temizlerken parklarda da çim biçme, onarım ve ilaçlama işlemleri gerçekleştiriliyor.

 

Şanlıurfa’nın gelişen yüzü Karaköprü’de vatandaşlara tertemiz ve bakımlı bir ilçe oluşturmak isteyen Karaköprü Belediyesi ilçede başlattığı temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Başkan Av. Nihat Çiftçi’nin talimatıyla ilçe genelinde başlatılan çalışmalarla ilçedeki yol ve caddeler köpüklü su ile yıkanırken, koku oluşumunun önlenmesi için çöp konteynerleri de yıkanıp ilaçlanıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise ilçedeki tüm parklarda vatandaşların rahatlıkla kullanabilmesi için bakım ve onarım işlemleri gerçekleştiriyor. Çim biçme, dezenfekte, park mobilyalarının onarımı çalışmalarının yanında park içi yürüyüş yollarında deforme olmuş parkeler de değiştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi, tüm mahallelerde temizlik ve parklarda bakım-onarım çalışmalarını programlı bir şekilde sürdürecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP