İL EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
79 okunma

İL EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında yapıldı. Toplantıda yeni eğitim yılı hazırlıkları ve LGS Sınav sonuçları değerlendirildi.

ABONE OL
Temmuz 2, 2024 13:39
İL EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Hasan Şıldak başkanlığında her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısının Temmuz ayı buluşması gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur ve Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katıldığı toplantıda il genelindeki eğitim yatırımları, 2023-2024 Yılı Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi uygulamaları ile yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ele alındı.

LGS Sınav verilerinin de değerlendirildiği toplantıda Vali Hasan Şıldak, tüm ilçe milli eğitim müdürlüklerinin koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarına devam etmesini ve özellikle yeni yıl hazırlıklarının gerek fiziki gerekse akademik anlamda tüm okullarda en iyi şekilde düzenlenmesini istedi.

LGS sınavında Şanlıurfa’da 500 tam puan alan 5 öğrencinin yer aldığını ve eğitim skalasının diğer yıllara göre yükseliş gösterdiğini belirten Vali Şıldak, tüm eğitim camiasına teşekkür ederek “Şanlıurfa’da eğitim her zaman birinci gündemimiz olmaya devam edecek. BİGEP ile bir yılı geride bıraktık. Bu bir yıl içerisinde daha da deneyim kazandırarak projemizi daha da geliştirmeli ve çocuklarımıza daha yararlı olmalıyız. Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzden, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize ve merkez ile kırsal demeksizin tüm okullarımızdaki çocuklarımıza ulaşmalıyız. Şanlıurfalı çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmesi için başlattığımız bu seferberliğimizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantı daha sonra her ilçenin eğitim sunumlarının yapılması ve değerlendirmeler ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP