Akçakale’de deforme yollar yenileniyor
79 okunma

Akçakale’de deforme yollar yenileniyor

Akçakale Belediyesi Öz Kaynaklarıyla İlçedeki Deforme Olan Asfalt Yolları Hazır Asfaltla Bakım Onarımı Yapılıyor.

ABONE OL
Haziran 4, 2024 12:27
Akçakale’de deforme yollar yenileniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Azize Yıldız

Akçakale Belediyesi, ilçedeki deforme olan asfalt yolların bakım onarımı için öz kaynaklarını kullanarak harekete geçti.

Son zamanlarda yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, belediye ekipleri deforme olan yolları hazır asfaltla onarıyor.Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan, ilçenin altyapı sorunlarını nedeniyle vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu kapsamda, öz kaynakların kullanılmasıyla daha hızlı ve etkili bir şekilde yol bakım onarımının gerçekleştirileceğini ifade etti.Yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri öncelikli olarak trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, deforme olan yolları kazıyarak hazır asfaltla kaplayarak daha dayanıklı ve düzgün bir yol yüzeyi oluşturmayı hedefliyor.Yapılan bu bakım onarım çalışmalarıyla birlikte, ilçenin ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşların daha konforlu bir sürüş deneyimi yaşaması amaçlanıyor. Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan, çalışmaların planlanan süre içerisinde tamamlanacağını ve ilçe genelindeki yol sorunlarının çözüme kavuşturulacağını belirtti.Vatandaşlar ise belediyenin bu hızlı ve etkili müdahalesinden memnuniyetlerini dile getirerek, daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sağlanmasından dolayı belediye Başkanına teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.