Hilvan belediye eşbaşkanlarından teşekkür ziyareti
63 okunma

Hilvan belediye eşbaşkanlarından teşekkür ziyareti

Dün yenilenen seçimlerde bir kez daha Hilvan Belediyesi Eşbaşkanları olarak seçilen Serhan Paydaş ile Garip Yeşil, esnaf ziyareti yaparak desteklerinden kaynaklı halka teşekkür etti.

ABONE OL
Haziran 3, 2024 14:22
Hilvan belediye eşbaşkanlarından teşekkür ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Azize Yıldız

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), resmi olmayan sonuçlara göre Hilvan Belediyesi’ni kazandı. DEM Parti’nin eşbaşkan adayları Serhan Paydaş ve Garip Yeşil, 10 bin 720 oy aldı. AKP’nin adayı ise 7 bin 476 oy aldı. Seçimi kazanan eşbaşkanlar, esnaf ziyareti ile desteklerinden kaynaklı halka teşekkür ederek, taleplerini dinledi.İzollu Bozan Bey Caddesi’nde yapılan teşekkür ziyaretine Urfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Ziyaret esnasında konuşan Dilan Kunt Ayan, seçim çalışmaları esnasında 3 Haziran’da teşekkür ziyareti yapacaklarını dile getirdiklerini hatırlatarak “Hilvan artık Hilvanlılarındır. Sizlerin verdiği büyük bir destek ile gaspçı anlayışı yendik. Kayyım zihniyeti ile de mücadele etmeye devam edeceğiz. Kayyım zihniyetini mahkum edeceğiz. 40 yıldır taş üstüne taş koymayan zihniyete bir oy ile son verdiniz. Belediye eşbaşkanlarımız bugün olduğu gibi her zaman halkın içinde olmaya devam edecek. Ne talebiniz var ise kendiniz direk onlara iletebileceksiniz. Çözümünü de birlikte sağlayacaksınız. ” dedi.
HERKESE EŞİT HİZMET SÖZÜ
Kimi yurttaşlar daha hiç belediye binasına giremediklerini belirterek, mazbata alındıktan sonra belediye binasına girebileceklerini kaydetti. Eşbaşkanları ilk günden itibaren halkın içinde görmekten mutlu olduklarını dile getiren yurttaşlar, sorunların çözümü için birlikte çalışacakları sözünü verdi. Yaşlı kimi yurttaşlar 45 yıl sonra yeniden belediyenin halkın belediyesi olmasından kaynaklı mutlu olduklarını belirterek, duygularını paylaştı. Eşbaşkanlar ise herkese eşit hizmet etme sözü vererek, belediyenin kapısının rant ve yolsuzluğa adı karışan kişiler dışında herkese açık olduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.