Saz ve sözle bağımlılığın zararları anlatıldı
33 okunma

Saz ve sözle bağımlılığın zararları anlatıldı

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen bağımlılıkla mücadele seminerleri devam ediyor. Kırsal Mahallelerde farklı yöntemlerle gerçekleştirilen seminerde bağımlılığın zararları anlatıldı.

ABONE OL
Mayıs 29, 2024 12:42
Saz ve sözle bağımlılığın zararları anlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Azize Yıldız

Bozova İlçesine bağlı 3 farklı kırsal bölgede gerçekleştirilen seminerde renkli görüntüler oluştu. Seminere İl Müftüsü Ramazan Tolan da eşlik etti. Eğitimci Muharrem Çelik, Halk Ozanı Ümit Yaşar Doruk’un sazı ve sözüyle öğrencileri motive ederek, seminerlerin verimli geçmesini sağlamaya çalıştı.

Eğitimci Çelik, Şanlıurfa Valiliği tarafından yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutuluyorum” projesinden de bahsederek bağımlı olan gençlerin bu projeye katılmalarını tavsiye etti.

Bozova Kepirce İlkokulunda gerçekleştirilen seminere İl Müftüsü Ramazan Tolan da eşlik etti.

Seminerde konuşan Müftü Tolan, öğrencilere başarılı olmanın öneminden bahsederek, insan haklarına saygılı, doğayı koruyan ve hayal gücü yüksek bireyler olmaları yönünde nasihatlerde bulundu.

Bozova Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen programla, öğrenciler ve bakıma muhtaç vatandaşların saç ve tırnak kesimleri de gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programa İl Müftüsü Tolan ile Eğitimci Çelik de eşlik etti.

İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle sürdürülen seminerler  hedefleniliyor.13 İlçe ve kırsal mahallerin tamamında sürdürülmesi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP