Yedi Kıta Arama-Kurtarma Ekibi Bir Eğitimi Daha Başarı ile Tamamladı
95 okunma

Yedi Kıta Arama-Kurtarma Ekibi Bir Eğitimi Daha Başarı ile Tamamladı

Yedi Kıta Arama Kurtarma Derneği gönüllülerine yönelik Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 27-28 Mayıs saat:09.00-17.00 tarihlerinde iki gün süren ilk yardım ve acil müdahale eğitimi verildi. Eğitim sonrası yapılan sınav ile katılımcılar sertifika almaya hak kazandı.

ABONE OL
Mayıs 28, 2024 15:48
Yedi Kıta Arama-Kurtarma Ekibi Bir Eğitimi Daha Başarı ile Tamamladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Azize Yıldız

Kurulduğu günden beri olası Afetlere karşı Yedi Kıta Derneği gönüllülerine ve arama kurtarma personellerine ilgili uzman eğitimler ile her zaman hazır güçlü bir Afet ve Arama Kurtarma Ekibi oluşturmayı hedefliyor. Arama kurtarma ekipleri, doğal afetlerde etkin müdahalede bulunmak ve etkin eğitimler ile mevcut kadrolarını güçlendirmektedir.

 

Dernek başkanı İnfaz Koruma Memuru olan Gökhan ERDEM; 7 kıta arama kurtarma derneği kurulduğu günden beri.olası tüm Afetlere karşı azami derecede hassasiyet gösterip ilgili tüm kurumlar ile ortak çalışma ve eğitim programlarıyla profesyonel gönüllü ekipler yetiştirmekdir. her meslekte ve farklı kesimden hiç bir menfaati olmadan sadece milletine zor günde hizmet etmek gayesi taşımaktayız. 7 kıta arama kurtarma deneyi olarak birçok projede ve eğitimlerde yer alarak her zaman toplum içinde bir farkındalık yaratıp örnek olmayı gayret edeceğiz. Şanlıurfa İl Sağlık müdürlüğünde iki gündür aldırmış olduğum eğitimler sayesinde gönüllerimizin bilgi ve tecrübelerini daha da arttırmaktayız. İki gün boyunca burada bizleri ağırlayan İl Sağlık yöneticilerimiz ve ders veren hocalarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.”dedi.

7 kıta Derneği kurulduğu günden beri birçok eğitim ve programlar ile güçlü kadrolar oluşturmuş. Afet Sonrası Yaşam Projeleri, afetlerin yarattığı hasarı en aza indirmeyi ve daha güvenli bir geleceği inşa etmeyi hep hedeflemektedir. Her geçen gün bünyesine katılan gönüllüler ile toplum eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştirilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.