PIKTES+ Projesi 3750 kişiye sinema, gezi ve piknik düzenlendi
70 okunma

PIKTES+ Projesi 3750 kişiye sinema, gezi ve piknik düzenlendi

Türk Eğitim Sisteminde Çocuklar İçin Kapsayıcı Eğitimin Desteklenmesi Projesi ( PIKTES +)  Sosyal Uyum Etkinlikleri-4 kapsamında ilimizde 33 okuldan Türk ve yabancı uyruklu 2516 öğrenci, 1234 veli olmak üzere 3750 katılımcıya sinema, gezi ve piknik etkinlikleri düzenlendi.

ABONE OL
Mayıs 22, 2024 11:35
PIKTES+ Projesi 3750 kişiye sinema, gezi ve piknik düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Azize Yıldız

Sosyal uyum etkinlikleri ile Türk ve yabancı uyruklu öğrenci ve veliler arasında etkileşimin artırılıp, dil ve kültür transferlerinin hedeflendiği piknik gününde İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu öğrenci ve veliler ile bir araya geldi.

Güzel bir ilkbahar gününde düzenlenen piknik etkinliğinde mutluluklarını, yiyeceklerini aile ortamında kardeşçe paylaşan öğrenci ve veliler ile sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu oynanan oyunlar ve düzenlenen yarışmalarda yaşanan heyecanı öğrenciler ile birlikte yaşadı.

Sultanoğlu, farklı dil ve kültürden insanların aynı gökyüzü altında, aynı havayı soluyarak, arkadaşlık, dostluk ve sevgi bağı kurmasında bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu belirtip, bu tür etkinliklerle öğrenci ve veliler arasında uyumun oluşturularak Türk Eğitim Sisteminde kapsayıcı eğitim ve akademik başarı hedeflediklerini söyledi.

Piknik programında düzenlenen yarışmalarda kazanan öğrencilere ödüllerini veren Sultanoğlu, günün anısına çekilen fotoğrafın ardından programdan ayrıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.