Engelli Bireylerin el Emeği göz nuru ürünleri sergilendi
81 okunma

Engelli Bireylerin el Emeği göz nuru ürünleri sergilendi

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Engelliler Haftası” kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte engelli bireyler gönüllerince eğlendi. Engelli bireylerin hazırladığı sergi, sanatseverlerden tam not aldı.

ABONE OL
Mayıs 14, 2024 14:00
Engelli Bireylerin el Emeği göz nuru ürünleri sergilendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezinde düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Av. Ahmet Aksoy ve çok sayıda davetli katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezindeki kurslardan yararlanan engelli bireyler tarafından sahnelenen gösteriler izleyenlerden tam not alırken hazırlanan el işi ürünlerinin yer aldığı sergi ise düzenlenen törenle açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Av. Ahmet Aksoy, engelli bireylerle yakından ilgilenip sergiyi gezdi. Engelli bireylerin el emeği göz nuru sergisi vatandaşlardan tarafından da oldukça beğenildi.

Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezinde Braille Alfabesi ile verilen Kuran-ı Kerim kursuna katılan görme engelli bireyler gönül gözü ile Kuran-ı Kerim tilaveti okudu. Tiyatro ve çeşitli gösterilerin sahnelendiği programda engelli bireyler gönüllerince eğlendiler.

Haber: Azize Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP