Başhekim  Mardinli 12 mayıs dünya hemşireler gününü kutladı
46 okunma

Başhekim Mardinli 12 mayıs dünya hemşireler gününü kutladı

ÖZEL ŞANMED HASTANESİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Uzman Dr. Şeref Mardinli sağlık ordumuzun kahramanları olan beyaz melek hemşirelerimiz 12-18 mayıs dünya hemşireler gününü kutluyor

ABONE OL
Mayıs 14, 2024 00:05
Başhekim  Mardinli 12 mayıs dünya hemşireler gününü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Şanlıurfanın İlk Özel hastanesi ÖZEL ŞANMED HASTANESİ
Yönetim kurulu Başkanı ve Başhekimi uzman Dr. şeref Mardinli hemşireler günü kutlama mesajı
Bugün ve içinde bulunduğumuz bu hafta 12 mayıs 18 mayıs tarihleri dünya hemşireler günü olarak kabul edilmektedir
Dijital gelişmeler sağlık sektöründe kendine geniş yer bulurken, hasta bakım süreçlerinde dijital teknolojiyle birlikte hastaya dokunan, empati kuran, şefkatiyle, ilgisiyle hastanın tedavi süreçlerinde büyük rol oynayan hemşirelik hizmetleri her zaman en ön saflarda yerini almaktadır.

Çok yakın bir tarihte hem ülkemizde hem de dünyada yaşanan felaketlerde hemşirelerin vazgeçilmez bir kahraman olduklarını bir kes daha izlemekteyiz Bir pandemi’de yaşanan 6 şubat 2023 depremindeki hemşire arkadaşların fedakarca davranışı ve dünya topraklarında filistin’in topraklarında yaşanan yokluk içerisinde var olma mücadelesi veren yokluk içerisinde sağlık hizmetini sunmaya çalışan tüm hemşire arkadaşlarımızı canı gönülden kutlu hemşirelik mesleği sevgi şefkat özveriyle dolu bir meslek grubudur. bu özverili şefkatli meslek grubundaki temsilcilerini bir gün bir haftaya sığdırmak yetersizdir.

Hemşirelerimiz bizlerin kahramanıdır. yaşadığı yorgunluğu göz ardı eden, uykusuz sabahlara kadar nöbet tutan insan hayatının kutsallığından her türlü olumsuzlukta, ödün vermeksizin sonsuz sabır,  maddi ve manevi zorlukta  her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan hemşiredir.

Ülkemizin her köşesinde önce halkla hizmeti şiar edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu bütün Fedakarlığı, şefkati ve özverisiyle bize hem bedenen hem ruhen şifa veren İnsan hayatını hayatının merkezine koyan

Sağlık, bireylerin zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyaçlarından biridir. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek grubu içerisinde ise Hemşirelerimiz yer almaktadır. Hemşireler, sağlık problemleri olan insanların, bir tıbbi kuruluşa başvurmalarından ayrılmalarına kadar.

Her türlü olumsuzluklara maddi  ve manevi zorluklara rağmen ülkemizin her köşesinden insan varlığının kutsallığını ön planda tutarak özveri ve gayretiyle emek sarf eden tüm hayat kurtaran elleriyle hemşirelik uygulamalarında temel değerlerimizden sevgi, saygı, hoşgörü, sabır, şefkat ve inançla görevlerini yapan tüm Hemşireler ve meslektaşlarına Sağlık kuruluşlarında 12-18 mayıs dünya hemşireler günü en içten dileklerimizle kutlar hemşireler gününüz kutlu olsun.

Haber: Azize Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.