DOLAR 32,4105 0.16%
EURO 34,5720 0.4%
ALTIN 2.448,010,40
BITCOIN 21557253,31%
Şanlıurfa
17°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

YAPAY ZEKA, BİGEP’İ ANLATTI
20 okunma

YAPAY ZEKA, BİGEP’İ ANLATTI

Şanlıurfa Eğitiminde Yeni Dönem” hedefi ile hayata kazandırılan BİGEP Projesi yapay zeka ile öğrencilere anlatılacak Vali Hasan Şıldak’ın talimatları ile hazırlanan “Yapay Zeka Arkadaşım” çalışmasında projenin detayları öğrencilere aktarıldı.

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 13:28
YAPAY ZEKA, BİGEP’İ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

          

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın Şanlıurfa’da göreve başlaması ile tüm okullarda uygulamaya koyduğu Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP), eğitimde olduğu kadar kendi uygulaması içerisinde de kendini geliştirmeye devam ediyor.

Nüfus bakımından Türkiye’nin en kalabalık genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da eğitim alanında gerek fiziki altyapı gerekse akademik başarıyı geliştirmeyi amaçlayan BİGEP’i bu kez Yapay Zeka öğrencilere anlattı.

 

İŞTE ‘YAPAY ZEKA ARKADAŞIM’

BİGEP’in tüm aşamalarını öğrencilere aktaran Yapay Zeka Arkadaşım seslenişinde projenin tanıtımı ve amaçlarını sıraladı. Yapay Zaka Arkadaşım videoda; “Sizlere bugün BİGEP’i anlatacağım. Valiliğimiz tarafından hayata geçirilen ve ilimizdeki bütün okullarda büyük bir katılımla uygulanan projenin adı BİGEP. Yani Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi. Sizlere BİGEP’i yakından tanıtmak istiyorum. Eğitim önemlidir, ancak Şanlıurfa’da eğitim daha da önemli. Çünkü Şanlıurfa, Türkiye’de çocukların ve gençlerin en yüksek olduğu ildir. İşte BİGEP eğitim ile ilgili her şeyi kapsıyor. BİGEP, Şanlıurfa’da eğitim kalitesinin yükseltilmesi için çözümler üretiyor. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi motive ediyor. Okullarımızı coşkulu ve istekli eğitim ortamlarına dönüştürüyor. Sevgili öğrenciler BİGEP; YKS ve LGS’ye hazırlanan öğrencilerimize deneme sınavları uyguluyor, başarılı öğrencilerimizi ödüllendiriyor, ailelerin sizleri daha çok desteklemesi için veli ziyaretleri gerçekleştiriyor, sizi ilgi ve becerilerinize göre yönlendiriyor, yeni okullar yapılması ve ikili eğitime son verilmesi, eğitim ortamlarının iyileştirilmesi, her çocuğun anaokulu eğitimi alması ve mevsimlik tarım işçileri çocuklarımızın kayıplarını önlemeyi amaçlıyor. BİGEP; istemek, inanmak, hayal etmek, hedefler belirlemek, çok çalışmak, hep birlikte başarmak. Yapay Zeka Arkadaşınız olarak ben size ve BİGEP’e çok güveniyorum. Artık BİGEP ortak arkadaşımız, Şimdi daha çok çalışma zamanı” ifadelerini kullanarak tanıtımını gerçekleştirdi

 

Haber: Azize Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP