DOLAR 32,4105 0.16%
EURO 34,5720 0.4%
ALTIN 2.448,010,40
BITCOIN 21557253,31%
Şanlıurfa
17°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

 “Cumhuriyet’in Şiir 100’ü” Türk Şiirinin Zenginliğini Gözler Önüne Serdi
26 okunma

 “Cumhuriyet’in Şiir 100’ü” Türk Şiirinin Zenginliğini Gözler Önüne Serdi

Haliliye Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin Şiir 100'ü” adlı şiir ve müzik dinletisinde, edebiyat tarihimizin usta isimlerinin birbirinden güzel eserleri öğrencilerimiz tarafından seslendirildi.

ABONE OL
Mayıs 4, 2024 17:16
 “Cumhuriyet’in Şiir 100’ü” Türk Şiirinin Zenginliğini Gözler Önüne Serdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi, öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliğe; Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, Vali Hasan Şıldak’ın eşi Fama Nur Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

Şiirlerin yanı sıra müzik ve zeybek gösterilerinin de yer aldığı programda, Cumhuriyet’in edebî yöndeki değerleri ve kazanımları vurgulandı.

Cumhuriyet şiirinin değerli yüzlerini dinleyicilere gösteren programa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin okuduğu şiirle renk kattı.

 

 

Birbirinden değerli şairlerimizin mısralarında hayat bulan, okuyan, dinleyen herkesin kendinden bir parça duygu yakaladıkları, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan şiirin büyülü dünyasına yolculuk günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

 

 

 

Haber: Azize Yıldız 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.