DOLAR 32,4105 0.16%
EURO 34,5720 0.4%
ALTIN 2.448,010,40
BITCOIN 21557253,31%
Şanlıurfa
17°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Adıyaman’da çocuklar eğlenceye doyacak
32 okunma

Adıyaman’da çocuklar eğlenceye doyacak

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu illerden biri olan Adıyaman’da çocukların yaşadıkları tramvayı atlatabilmeleri için etkinlikler düzenleniyor.

ABONE OL
Nisan 18, 2024 12:57
Adıyaman’da çocuklar eğlenceye doyacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman’da dolu dolu geçecek renkli etkinlikler, 21- 25 Nisan tarihleri arasında   depremzede çocuklar ile buluşacak.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede çalışmalarını sürdüren STK’lar, büyük bir yıkımın yaşandığı Adıyaman’da 21- 25 Nisan tarihleri arasında   ‘çocuk şenlikleri’ düzenliyor.

Eğitim Sen, KESK, FİSA çocuk Hakları Merkezi ve Mordem tarafından düzenlenen şenlikte, Adıyaman’ın farklı yerlerinde sanat ve kukla atölyeleri, tiyatro gösterimleri, oyun ve yarışmalar, müzik dinletileri ilr uçurtma şenliği yer alıyor.

Bölgedeki çocukların bu tarz etkinliklere çok ihtiyacı olduğunu söyleyen Eğitim-Sen Adıyaman Şube Başkanı Zeynal Polat,  dolu dolu geçecek etkinlikler için Adıyaman’daki tüm çocukları davet etti.

“Adıyaman Bir arada Çocuk Şenliği” etkinliklerine dair bilgi paylaşan Eğitim-Sen Adıyaman Şube Başkanı Zeynal Polat, şunları kaydetti:

6 Şubat depremlerinin ardından Umudumuzu çocuklarla bir arada güçlendirmek ve büyütmek için “Adıyaman Bir arada Çocuk Şenliği” başlıyor.

Eğitim Sen, KESK, FİSA çocuk Hakları Merkezi ve Mordem tarafından düzenlenen şenlikte, Adıyaman’ın farklı yerlerinde sanat ve kukla atölyeleri, tiyatro gösterimleri, oyun ve yarışmalar, müzik dinletileri ile uçurtma şenliği yer alıyor. Adıyaman’daki tüm çocuklar davetlidir” Şeklinde konuştu…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.