Vali Şıldak, Yunus Timleri ve Bekçilerle bir arada
98 okunma

Vali Şıldak, Yunus Timleri ve Bekçilerle bir arada

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Motosikletli Polis Timleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle bir araya geldi.

ABONE OL
Ağustos 29, 2024 12:24
Vali Şıldak, Yunus Timleri ve Bekçilerle bir arada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk arasında Yunus Timleri olarak da bilinen motosikletli polis timleriyle Valilik Konferans Salonunda buluşan Vali Şıldak, asayiş ve görünürlük bakımından yunus timlerinin emniyetin en önde gelen birimlerinden biri olduğunu belirtti.

 

Halkın nezdinde dostu sevindiren düşmanı kederlendiren bir duruşunuz var” ifadeleriyle Yunus Timlerine hitap eden Vali Şıldak, “Şanlıurfa’nın asayişi noktasında İçişleri Bakanlığımızın genel prensip ve uygulamaları doğrultusunda suçu azaltmak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Bu konuda bizim irademizin tam olduğunu, bir huzur şehri olarak Şanlıurfa’nın gerçek bir dönüşüme tabi tutulması konusundaki kararlılığımızı belirtmek isterim. Bunun için de önleyicilik görevini çok iyi yapmamız lazım” dedi.

Alana hâkim olmanın esas olduğunu vurgulayan Vali Şıldak, “Bütün algılarınız açık, bütün alanlara vakıf bir yaklaşım içinde olup, dirayetli, bilgili ve vatandaşa karşı nezaketli olmak bir Türk polisinin taşıması gereken en önemli özelliklerdir. Bu, kararsız olmak, otoritesini zedelemek anlamı taşımıyor. Şanlıurfa’nın, ilçeleri de dahil asayiş yönünden kötü durumda olmadığını açık yüreklilikle söylemek istiyorum. Özellikle son dönemde sizlerin de çalışmalarıyla bu yanıtları vatandaşımızdan da alıyoruz. Çalışmalarınızla, bilhassa şok uygulamalarla takdir topladığınızı belirtmek istiyorum. Bu durum devletimiz adına gurur verici” ifadelerini kullandı. Suçu Önlemede Bekçilerimizin Katkısı Önemli”

Vali Şıldak, ardından Çarşı ve Mahalle Bekçileri ile buluştu. Burada tüm bekçilere çalışmalarında başarı dileklerinde bulunan Vali Şıldak, özellikle suçu önlemede bekçilerin büyük rol aldığını dile getirdi. Vali Şıldak buradaki değerlendirmesinde “Bekçilerimizi önemsiyoruz, onlar emniyetimizin en önemli birimlerinden. Mahalle araları ve tenha bölgelerdeki denetimleri sayesinde olası suçların önüne geçiliyor ve Şanlıurfa’mızın huzur ve esenliğinde bekçilerimiz büyük görev alıyorlar” şeklinde konuştu. Vali Yardımcısı Alper Taş, Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin, Karaköprü Kaymakamı Orhan Altun, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve Emniyet Müdürlüğü yönetim kademesinin de bulunduğu buluşmalar alınan toplu fotoğraf ile tamamlandı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP