Karaköprü’de Yaşampark Yeniden Canlanıyor
66 okunma

Karaköprü’de Yaşampark Yeniden Canlanıyor

Başkan Nihat Çiftçi, yaşam parkının vatandaşların birçok ihtiyacına cevap verecek ve keyifli bir şekilde zaman geçirebilecekleri bir kompleks haline gelmesi için çalışmaları başlattı.

ABONE OL
Ağustos 28, 2024 15:25
Karaköprü’de Yaşampark Yeniden Canlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaköprü’nün en prestijli yaşam komplekslerinden biri olan Yaşampark, içerisindeki donatılar yenilenip geliştirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak

Karaköprü’nün en önemli yaşam ve yeşil alanlarından olan Yaşampark, canlandırılarak yeniden işlevsel hale getirilecek. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yaşam parkının vatandaşların birçok ihtiyacına cevap verecek ve keyifli bir şekilde zaman geçirebilecekleri bir kompleks haline gelmesi için çalışmaları başlattı.

İçerisinde yeşil alanlar, bilim merkezi, müzeler, spor tesisleri, amfi alanı, yüzme havuzu, dağ kızağı, restoran ve etkinlik alanları bulunan yaşam parkında, tüm alanların çalışır duruma gelmesi ve yenilenmesi adına çalışmalar gerçekleştirilecek.110 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan yaşam parkında; gökyüzü gözlem alanı, çocuklar için oyun alanları, düğün dış çekim platosu, gastronomi merkezi, cep sineması, dinlenme alanları, kamera ve ışıklandırma desteği ile mevcut yeşil alanların düzenlenmesi gibi yenileme çalışmaları yapılacak.

Yaşampark yeni haliyle vatandaşların daha fazla vakit geçirebileceği, içerisindeki donatılarla birçok ihtiyacı karşılayacak bir kompleks haline getirilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP