Motosikletiyle akrobatik hareketler yapan şahsa ceza yağdı
67 okunma

Motosikletiyle akrobatik hareketler yapan şahsa ceza yağdı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde motosiklet üzerinde seyir halindeyken akrobatik hareketler yaparak trafiği tehlikeye düşüren sürücü yakalandı.

ABONE OL
Ağustos 27, 2024 16:00
Motosikletiyle akrobatik hareketler yapan şahsa ceza yağdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞANLIURFA’DA MOTOSİKLETİYLE AKROBATİK HAREKETLER YAPAN ŞAHIS HAKKINDA ADLİ MAKAMLARCA SORUŞTURMAYA BAŞLANMIŞTIR.

Geçtiğimiz günlerde Haliliye ilçesi Necmettin Cevheri Bulvarında meydana gelen olayda bir motosiklet sürücüsü, seyir halindeki motosikletin koltuğunu basarak ayağa kalkan sürücü hem trafiği tehlikeye süren hem de kendi hayatını hiçe sayan sürücü, kollarını da açarak yolun en işlek noktasında uzun süre bu şekilde ilerledi.

SÜRÜCÜYE PARA CEZASI UYGULANDI

Yapılan tehlikeli hareketi ise arkadaşları tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. sosyal medyada paylaşılan görüntülere yönelik yapılan çalışmalar Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yapılan incelemelerde H. K isimli şahsın İlimiz Necmettin Cevheri Bulvarında motosikletiyle akrobatik hareketler yaptığı tespit edilmiş, H.K isimli şahsa Sürücü belgesiz araç kullanmak, Koruma başlığı/kask kullanmamaktan, Trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanmaktan Trafik idari para cezası düzenlenmiştir.

 

akrobatik hareketler yaptığı tespit edilen H.K isimli şahsa Sürücü belgesiz araç kullanmak, Koruma başlığı/kask kullanmamaktan, Trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanmaktan Trafik idari para cezası düzenlenmiştir. Ayrıca şahıs hakkında adli makamlarca soruşturmaya başlanmıştır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için trafikte kural ihlali yapan sürücülere yönelik denetimlerimiz her alanda devam edecektir.

ŞANLIURFA SİBER TRAFİK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP