Atatürk Barajında Güvenlik Amirinin Acı Sonu
91 okunma

Atatürk Barajında Güvenlik Amirinin Acı Sonu

Bozova'da Acı Olay Atatürk Barajı'nda saha Güvenlik Görevlisi Hayatını Kaybetti.

ABONE OL
Ağustos 18, 2024 03:21
Atatürk Barajında Güvenlik Amirinin Acı Sonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde olan Atatürk Barajında Güvenlik Görevlisi olarak çalışan Serdar Bağıran görev esnasında kalp krizi geçirdiği anda yüksekten düşerek sırtüstü taşlık alana düşmesi sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde,  Atatürk Barajı’nda saha güvenlik görevlisi olarak çalışan Serdar Bağıran (44), yüksekten  düşerek hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Bozova ilçesi Atatürk  Barajı’nda meydana geldi. İddiaya göre, barajda saha güvenlik görevlisi olarak çalışan Serdar Bağıran, görev esnasında dengesini kaybederek  yüksekten taşlık bir alana sırtüstü düştü. Bağıran’ın düştüğünü gören mesai arkadaşları durumu hemen 112 Acil  Çağrı Merkezine bildirdi. arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Serdar Bağıran’a yapılan ilk müdahalenin ardından Bozova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Serdar Bağıran, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Bağıran’ın  cenazesi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa  Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP