0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şanlıurfa’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi. Eyyüp Peygamber Caddesi’ndeki bir iş yerinde iki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. İbrahim Halil Baynaz olay yerinde hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Ali İlingi ve Ali Baynaz da yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. polis ekipleri, kavgaya karışan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi  polis ekipleri, kavgaya karışan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi’nde meydana geldi. Eyyüp Peygamber Caddesi’ndeki bir iş yerinde iki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, İbrahim Halil Baynaz olay yerinde hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. tedavi altına alınan yaralılardan Ali İlingi ve Ali Baynaz da hayatını kaybetti. polis ekipleri, kavgayla ilgisi olanlara yakalamak için çalışma başlattı.

 

kavga, Eyyübiye ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi’nde meydana geldi.

olayla ilgili soruşturma sürüyor-ŞANLIURFA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP