Görevden feragatını isteyen Delioğlu’ndan açıklama
66 okunma

Görevden feragatını isteyen Delioğlu’ndan açıklama

AK Parti kurmaylarından Şanlıurfa’ya çıkarma

ABONE OL
Temmuz 1, 2024 10:13
Görevden feragatını isteyen Delioğlu’ndan açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Görevden feragatını isteyen Delioğlu’ndan açıklama

 

AK Parti Görevden feragatını isteyen Delioğlu’ndan açıklama’nun görevi bırakmasının ardından AK Partili kurmaylar adeta çıkarma yaparak yeni bir İl Başkanı arayışına girdiler

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Coşkun ve AK Parti Bölge Koordinatörü Ziver Özdemir’den oluşan bir heyet AK Parti Şanlıurfa il başkanını belirlemek üzere Şanlıurfa’ya geldi.

 

31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa’da başarısız sonuçlar elde eden AK Parti’de, İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu görevinden istifa etmişti. Bu istifanın ardından AK Parti’de yeni il başkanının kim olacağı merakla bekleniyor.

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Coşkun ve AK Parti Bölge Koordinatörü Ziver Özdemir, AK Parti Şanlıurfa il başkanını belirlemek üzere Şanlıurfa’ya geldi. Şanlıurfa’da ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyelerinin il başkanlığı konusunda görüşlerini alacak olan Coşkun ve Özdemir, daha sonra il başkan adayları ile mülakat gerçekleştirecek.

 

Coşkun ve Özdemir, Şanlıurfa’daki temaslarının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e sunum yapacak. Daha sonra öne çıkan isim veya isimler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Erdoğan, son kararı verip Şanlıurfa İl Başkanını belirleyecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ