Şanlıurfa’da Yol Çalışmaları Esnafı Mağdur Etti
16 okunma

Şanlıurfa’da Yol Çalışmaları Esnafı Mağdur Etti

Şanlıurfa'da Trafik Kaosu: Demokrasi Caddesi'nde Yol Çalışmaları Trafiği Felç Etti Esnaf Mağdur Oldu.

ABONE OL
Haziran 29, 2024 09:05
Şanlıurfa’da Yol Çalışmaları Esnafı Mağdur Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün saat 09:00 sıralarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Demokrasi Caddesi’nde başlattığı yol çalışmaları, şehir merkezinin en önemli caddelerinden biri olan bu bölgede büyük bir trafik kaosuna neden oldu. 4 metrekarelik bir alan için yapılan bu çalışma, caddenin trafiğe kapatılmasıyla birlikte esnafı ve bölgedeki otopark işletmelerini büyük ölçüde mağdur etti.

Tepkiler Büyüyor

Demokrasi Caddesi üzerindeki butik oteller ve çevredeki iş yerlerinin sahipleri, belediyenin mesai saatleri içinde gerçekleştirdiği bu çalışmalara tepki gösterdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan ve saatlerce süren bu çalışmalar, esnafın işlerini olumsuz etkiledi. Esnaf, iş yerlerine ulaşmakta zorlanan müşterileri nedeniyle ciddi kayıplar yaşadıklarını ifade etti.

Esnafın Görüşleri

Görüşlerine başvurduğumuz esnaf, bu tür çalışmaların genellikle gece geç saatlerde yapılması gerektiğini belirterek, “Tüm Türkiye’de bu tür yol çalışmaları mesai saatleri dışında, gece geç saatlerde yapılır. Şanlıurfa’da neden mesai saatlerinde yapılıyor? Bu durum hem bizi hem de müşterilerimizi mağdur ediyor” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi’ne Çağrı

Esnaf, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunarak, bu tür çalışmaların gece saatlerinde yapılmasını ve şehir merkezindeki trafiğin aksamasına neden olunmamasını talep etti. İş yerlerinin ve müşterilerinin mağduriyetinin giderilmesi için belediyeden acil bir çözüm bekleniyor.

Bu olay, şehir planlaması ve trafik yönetimi konusunda yetkililerin daha dikkatli ve hassas davranmaları gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin, esnafın ve vatandaşların mağduriyetini gidermek için bir an önce harekete geçmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ