Başkan Ayhan’dan ‘Karne Günü’ mesajı
70 okunma

Başkan Ayhan’dan ‘Karne Günü’ mesajı

Akçakale Belediye Başkanı; Ecz Abdülhakim Ayhan, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ABONE OL
Haziran 14, 2024 08:42
Başkan Ayhan’dan ‘Karne Günü’ mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Azize Yıldız 

Başkan Ayhan; Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler,

Yaz tatili kapıda ve bir dönemi daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz azim, özveri ve başarılarınızı takdirle karşılıyoruz.

Öğretmenlerimiz, sizler bu dönem boyunca öğrencilerimize sadece bilgi değil, aynı zamanda değerler de kazandırdınız. Emekleriniz için size içten teşekkür ediyoruz. Sizler, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için gece gündüz demeden çalıştınız. Bu özverili gayretiniz için minnettarız.

Sevgili Öğrenciler, sizler de bu dönemde gösterdiğiniz başarılarla bizi gururlandırdınız. Derslerinizdeki başarıların yanı sıra, arkadaşlık, paylaşım ve yardımlaşma gibi değerlerle de büyüdünüz. Şimdi önünüzde bir tatil var; dinlenin, eğlenin, ama aynı zamanda kendinizi geliştirecek etkinliklere de zaman ayırın.

Unutmayın, başarı sabır, azim ve çalışma ile elde edilir. Sizler, hayallerinizi gerçekleştirecek güçte gençlersiniz. Gelecekte de başarılı olacağınıza inancımız tam.

3 ay Yaz  tatilinde güzel ve keyifli vakit geçirmenizi diler, yeniden buluşana kadar sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmenizi temenni ediyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP