Akçakale Milli Eğitimde Bomba İddia..
61 okunma

Akçakale Milli Eğitimde Bomba İddia..

Akçakale Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız'ın keyfi uygulamaları ve mobing iddiaları eğitim camiasını ayağa kaldırdığı iddia edildi.

ABONE OL
Haziran 14, 2024 02:24
Akçakale Milli Eğitimde Bomba İddia..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

70 okul müdürü, Tekyıldız’ın baskıcı yönetiminden ve huzursuz çalışma ortamından bıkarak bu şekilde devam ederse toplu istifa edeceklerini duyurdu.
Müdürlerin yakın zamanda Milli Eğitim müdürlüğü önünde yapacakları basın açıklamasında, Tekyıldız’ın liyakatsiz atamalar, yersiz tayinler ve mobbing gibi uygulamalarına tepki göstermeleri bekleniyor.
“Rahat ve özgür bir eğitim ortamı kalmadı!” diyen müdürler, Tekyıldız’ın yönetim tarzının eğitim camiasına zarar verdiğini ve istifa etmelerinin başka bir çare kalmadığını ifade ediyorlar.
Açıklamada, “Suriye sınırında Barış Pınarı bölgesinde canla başla çalışan eğitim fedailerine baskın yapmak hangi vicdana sığar?” sözleriyle Tekyıldız’a sert eleştiriler yöneltiliyor.
Eğitimciler, seslerini yetkililere duyurmak için her türlü girişimde bulunacaklarını vedaha özgür, daha bağımsız ve daha rahat koşullarda eğitim verebilmek için mücadele edeceklerini belirtiyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP