Öğrenciler Sınavlarına Motosikletli Polis Ekipleri Hareketiyle zaman kaybetmedi
80 okunma

Öğrenciler Sınavlarına Motosikletli Polis Ekipleri Hareketiyle zaman kaybetmedi

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, YKS 1. oturumunda (TYT) kimliklerinde sorun yaşayan öğrencilere motosikletli Yunus ekibi tarafından İlçe Nüfus Müdürlüğüne götürülerek geçici kimlik belgesi çıkartılması sağlandı.

ABONE OL
Haziran 8, 2024 14:12
Öğrenciler Sınavlarına Motosikletli Polis Ekipleri Hareketiyle zaman kaybetmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Azize Yıldız

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde Öğrencilere Motosikletli Polis Ekipleri Yardımcı Oldu.
Birecik’teki öğrencilerin YKS sınavlarına sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için polis ekiplerinin ne kadar özverili çalıştığını gösteriyor. Motosikletli Yunus ekibinin hızlı ve pratik bir şekilde öğrencilere yardımcı olması, sınava geç kalma riskini ortadan kaldırarak öğrencilerin sınavda daha rahat olmalarını sağladı.

 

Polisin Desteği: Polis ekipleri, YKS’ye girecek öğrencilere kimlik belgesi konusunda yardımcı olarak önemli bir destek sağladı. Bu sayede öğrenciler sınava geç kalma stresinden kurtularak sınavlarına daha rahat bir şekilde girebildiler.

 

Hızlı ve Pratik Çözüm: Motosikletli Yunus ekibinin hızlı ve pratik bir şekilde hareket etmesi, öğrencilerin zaman kaybetmeden geçici kimlik belgesi almasını sağladı. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, YKS 1. oturumunda (TYT) kimliklerinde sorun yaşayan öğrencilere motosikletli Yunus ekibi tarafından İlçe Nüfus Müdürlüğüne götürülerek geçici kimlik belgesi çıkartılması sağlandı.Birecik’teki polis ekiplerinin öğrencilere ne kadar önem verdiğini ve onların sınavlara sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için ne kadar çaba sarf ettiğini gösteriyor. Bu tür örnekler, polis-halk ilişkilerinin gelişmesi ve toplumda polis teşkilatına olan güvenin artması açısından da oldukça önemlidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ