Osmanlı Ülkü Doğuşu Federasyonu’ndan uyuşturucu ile mücadeleye destek
135 okunma

Osmanlı Ülkü Doğuşu Federasyonu’ndan uyuşturucu ile mücadeleye destek

Osmanlı Ülkü Doğuşu Federasyonu genel başkanı İbrahim Halil Şimşek yaptığı yazılı açıklama da Valimiz Hasan Şıldak başkanlığında emniyet birimlerimizin yaptıkları uyuşturucu ile mücadelede federasyon olarak her türlü göreve hazır olduklarının altını çizdi

ABONE OL
Haziran 8, 2024 14:04
Osmanlı Ülkü Doğuşu Federasyonu’ndan uyuşturucu ile mücadeleye destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Osmanlı Ülkü Doğuşu Federasyonu Genel Başkanı Şimşek açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Son dönemlerde Sayın Valimiz Hasan Şıldık Başkanlığı’nda gerek basından gerek sosyal medya hesaplarından uyuşturucu ile mücadele konusunda son derece etkin çalışmaların yapıldığına şahit oluyoruz. Ve bu operasyonlar ülkemizin en genç nüfusuna sahip olan ilimizde yapılması bizi sevindiriyor. Çünkü uyuşturucu belasına bulaşmış her genç bizim gençlerimiz ve sahip çıkmamız lazım. Bu sahip çıkmışlığında Sayın Valimiz başkanlığında yapılması bizleri gururlandırıyor. Bu noktada Osmanlı Ülkü Doğuşu Federasyonu olarak bize düşen herhangi bir görev olursa yapmaya hazırız. Diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan Osmanlı Ülkü Doğuşu Federasyonu Genel Başkanı Şimşek, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlar ve kontroller içinde Sayın Valimiz Hasan Şıldak başta olmak üzere Emniyet Müdürümüz Erdem Bildirici ve emeği geçen tüm ekiplere canı gönülden teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP