Karaköprü’de Yeşil Alanlar Yenileniyor
50 okunma

Karaköprü’de Yeşil Alanlar Yenileniyor

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ilçede geniş çaplı bir bakım ve onarım hizmeti başlatırken ilçedeki parklarda vatandaşların rahat bir şekilde kullanabilmesi için hummalı bir bakım-onarım çalışması yürütülüyor

ABONE OL
Haziran 3, 2024 12:47
Karaköprü’de Yeşil Alanlar Yenileniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Azize Yıldız

Karaköprü Belediyesi ilçedeki yeşil yaz aylarında vatandaşların parkları rahatlıkla kullanabilmesi için bakım ve onarım işlemleri gerçekleştiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeni park yapım çalışmalarının yanında mevcut parklarda çevre düzenlemesi, boyama, kamelya ve oyun grubu tadilatı gibi faaliyetler gerçekleştiriyor.

Tüm ekiplerinin sahada yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Nihat Çiftçi, göreve geldikleri andan itibaren ilçede bakım ve onarım yapacaklarını söylediklerini belirterek, “Tamamen kendi ekiplerimizle çalışıyoruz, tahrip olan parklarımızın bakım ve onarımını yapıyoruz. Yeni parklarımızın projelendirme çalışmalarını yürütüyoruz.

 

Karaköprü’yü bir bütün olarak düşünüyoruz, halkımıza verdiğimiz taahhütleri koşullar ne olursa olsun yerine getireceğiz” diye konuştuKaraköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri program dahilinde ihtiyaç olan tüm parklarda bakım ve onarım işlemlerini sürdürecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ