Genel başkan Erbakan ve Başkan Gülpınar’ın ilçe temasları
67 okunma

Genel başkan Erbakan ve Başkan Gülpınar’ın ilçe temasları

Bir dizi teşekkür ziyaretleri dolayısıyla kente gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile birlikte ilçelerde temaslarda bulundu.

ABONE OL
Mayıs 19, 2024 12:49
Genel başkan Erbakan ve Başkan Gülpınar’ın ilçe temasları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genel Başkan Erbakan’a Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Yeniden Refah Partisi’nin kazandığı tek Büyükşehir Belediyesi niteliği taşıyan Şanlıurfa’ya ayrı bir önem vererek merkez ve ilçelerde teşekkür ve tebrik ziyaretleri gerçekleştiren Erbakan, beraberindeki heyetle birlikte Viranşehir, Hilvan ve Siverek ilçelerine giderek burada partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerine ilk olarak Viranşehir’den başlayan Genel Başkan Erbakan Başkan Gülpınar ile birlikte Yeniden Refah Partisi Viranşehir İl Başkanlığı binasının açılışına katıldı. Burada vatandaşlara seslenen Erbakan, Şanlıurfalıların desteği ile bu başarıyı elde ettiklerini kaydetti.

Başkan Gülpınar ise konuşmasında Viranşehir halkına desteklerinden ötürü teşekkür ederek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çok güzel hizmetlere imza atacaklarının altını çizdi.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu da bir selamlama konuşması yaparak Yeniden Refah Partisi’nin oy oranını arttırdığını ifade etti. Konuşmaların ardından Viranşehir İlçe Başkanlığı Binasının açılış kurdelesi kesildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Başkan Gülpınar Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde hayırsever vatandaş tarafından Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yaptırılan caminin açılışını da gerçekleştirdi. Caminin yaptırılmasının önemli bir hizmet olduğunu aktaran Erbakan emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Gülpınar da yapımı tamamlanan caminin Organize Sanayi Bölgesi içerisinde olmasının son derece önemli olduğuna dikkati çekerek caminin büyük bir ihtiyacı gidereceğini söyledi. Başkan Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür hayır hasenat işlerinin diğer yatırımlara da öncülük etmesini temenni ettiğini sözlerine ekledi.
Cami açılışının ardından iç tefrişatını inceleyen Erbakan ve Gülpınar’a çocukların da ilgisi oldukça yoğun olurken Viranşehir temasları kapsamında Eyyüp Nebi Beldesini gezerek burada yapılan çalışmalar da yerinde incelendi.

Viranşehir’in ardından yerel seçimlerin tekrarlanacağı ilçe Hilvan’a geçen Genel Başkan Erbakan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar,  burada partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Vatandaşlara hitap erden Erbakan 2 Haziran’da Hilvan özelinde tekrarlanacak olan seçimler için vatandaşlardan Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme için destek istedi.

Başkan Gülpınar ise daha güçlü bir meclis vurgusu yaparak Yeniden Refah Partisi’ne verilecek her bir oyun Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni daha da güçlendireceğini yatırım ve hizmetlerin daha hızlı olacağını kaydetti.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ve Yeniden Refah Partisi Hilvan Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme de birer konuşma yaparak 2 Haziran’daki seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

Ziyaretlerin son durağı ise Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi oldu burada da vatandaşlara hitap eden Erbakan Yeniden Refah Partisi’nin başarı fitilini Siverek’ten ateşlediklerini ifade etti. Erbakan Şanlıurfa’daki başarının en büyük mimarı olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a emekleri için teşekkürlerini iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ