İlçe Müftüleri toplantısı Hilvan’da gerçekleştirildi
69 okunma

İlçe Müftüleri toplantısı Hilvan’da gerçekleştirildi

Şanlıurfa’da Müftülükler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan "İlçe Müftüleri Toplantısı" İl Müftüsü Ramazan Tolan başkanlığında Hilvan İlçesinde gerçekleştirildi.

ABONE OL
Mayıs 17, 2024 17:31
İlçe Müftüleri toplantısı Hilvan’da gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılacak faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda, Kur’an kurslarında ve yaygın din eğitimi verilen hizmet alanlarında, verimliliğin artırılmasına yönelik tespit ve çözüm önerileri ele alındı.

İl Müftüsü Ramazan Tolan, Hacı Maksut Merkez Caminde din görevlileri ile bir araya geldi. Toplantıda ilçede yapılacak olan hizmetler ele alındı. Yaklaşan kurban bayramı ve Yaz Kur’an kursları ile ilgili çalışmalar ele alındı.

Toplantıda konuşan Müftü Tolan, yapılan toplantıların önemine değinerek, ‘’Her ay düzenli olarak bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Müftülüklerimiz arasındaki koordine adına çok önemli bu faaliyetlerimiz. Önümüzde hem kurban bayramı hem de Yaz Kur’an kurslarımız var. Bu iki önemli konu başlığını ele alarak yapacağımız çalışmaları ele aldık.’’ ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası İl Müftüsü Tolan, Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş’ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette, ilçede yapılacak olan din hizmetleri ile ilgili konular ele alındı.

Haber: Azize Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ