DOLAR 32,4105 0.16%
EURO 34,5720 0.4%
ALTIN 2.448,010,40
BITCOIN 21557253,31%
Şanlıurfa
17°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şehit Gazi Birlik-Sen Akçakale İlçe Temsilciliğine Yalçınkaya getirildi
26 okunma

Şehit Gazi Birlik-Sen Akçakale İlçe Temsilciliğine Yalçınkaya getirildi

Şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarının tüm kamu çalışanlarını kapsayan Şehit Gazi Birlik-Sen Akçakale İlçe Temsilciliği'ne Muhammed Zeki Yalçınkaya getirildi. Daha önce Akçakale Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Şube Başkanlığı görevini yürüten Yalçınkaya'nın, yeni görevinde de aktif ve başarılı çalışmalara imza atacağı öngörülüyor.

ABONE OL
Nisan 15, 2024 23:27
Şehit Gazi Birlik-Sen Akçakale İlçe Temsilciliğine Yalçınkaya getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalçınkaya’nın göreve başlamasıyla birlikte ilçedeki şehit yakınları ve gazileri tarafından tebrik edildi.  Kendisine bu görevi tevdi eden Şehit Gazi Birlik-Sen Genel Başkanı Adem Yetkin ve Başkan Vekili Murat Burçak’a teşekkür eden Yalçınkaya, şunları söyledi:

“Şehit ve gazilerimiz ile yakınlarının kutsal emanetlerini korumak ve onların sorunlarına çözüm bulmak için elimden geleni yapacağım. Bu görevi bana layık gören Genel Başkanımız Adem Yetkin ve Başkan Vekilimiz Murat Burçak’a, sendika yönetim kurulu üyelerimize ve Akçakale’deki tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Muhammed Zeki Yalçınkaya Hakkında:

Muhammed Zeki Yalçınkaya, uzun yıllardır şehit yakınları ve gazilerle dayanışma çalışmaları yürüten bir isim. Kendisi de bir gazi yakını olan Yalçınkaya, bu konudaki hassasiyeti ve özverisiyle tanınıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.