DOLAR 32,4105 0.16%
EURO 34,5720 0.4%
ALTIN 2.448,010,40
BITCOIN 21557253,31%
Şanlıurfa
17°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Birecik’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı!
78 okunma

Birecik’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı!

ABONE OL
Nisan 23, 2024 11:15
Birecik’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birecik Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kamu kurumlarının işbirliğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı. Törenlere Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Çalış ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gök’ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Törenler, Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Birecik stadyumda devam eden programda öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları ve çeşitli gösteriler sundu. Bayram coşkusu izleyicilere de yansıdı.

Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut da konuşmasında, “23 Nisan, sadece bir bayram değil, aynı zamanda bir umut ve özgürlük bayramıdır. Bu bayramı kutlarken, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Öğrencilerimize bu anlamlı günü en güzel şekilde kutlama imkanı sunan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Birecik’te 23 Nisan coşkuyla kutlanırken, çocuklar bu anlamlı günü doyasıya yaşadılar.

Etkinliğe katılan yetkililer:

Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz Birecik Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut Cumhuriyet Başsavcısı Murat Çalış İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gök

Haber Hayat özkesiciler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.