DOLAR 32,4105 0.16%
EURO 34,5720 0.4%
ALTIN 2.448,010,40
BITCOIN 21557253,31%
Şanlıurfa
17°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Kuş: Kito Deresi Parkı Hayırlı Olsun
14 okunma

Başkan Kuş: Kito Deresi Parkı Hayırlı Olsun

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı ve Yenice Mahalleleri ’ne nefes aldıracak Kito Deresi Yaşam Parkı Projesi’nde incelemelerde bulundu.

ABONE OL
Nisan 19, 2024 11:39
Başkan Kuş: Kito Deresi Parkı Hayırlı Olsun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyun grupları montajının tamamlandığı parkta çocukların sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Kuş, parktaki diğer imalat çalışmalarının da bu hafta içerisinde tamamlanacağını söyledi.
Toplam 22.000 metrekare alana sahip, içerisinde spor kompleksi, çocuk oyun alanları, kamelyalar, piknik masaları ve banklar, kitap otağı ile fitness aletleri ve semt pazarı gibi detayların yer alacağı Kito Deresi Yaşam Parkı Projesi’ndeki çalışmaları denetleyen Başkan Mehmet Kuş, çocukların sevinç gösterileriyle karşılandı.
Montajı tamamlanan çocuk oyun gruplarının, çocukların istifadesine sunulduğunu ve çok büyük ilgi gördüğüne sevindiklerini ifade eden Başkan Kuş, “Evlatlarımız için yaptığımız oyun gruplarının montajı tamamlandı ve şu anda çocuklarımız güzel zaman geçiriyorlar. Yarın da fitness aletlerimizin montajı başlayacak. Aynı zamanda kamelyalarımızın da montajı başladı. İnşallah hafta sonuna kadar tüm eksikleri tamamlayacak ve hem Osmanlı hem de Yenice Mahallemize çok nezih bir park kazandırmış olacağız. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Kito Parkımız, Eyyübiye’mize hayırlı olsun” diye konuştu.
Parktaki incelemeleri sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmaları değerlendiren Başkan Kuş, bölgeye çok güzel bir yaşam alanı kazandırdıklarını belirterek, buranın korunması için vatandaşların duyarlı olmasının önemli olduğuna dikkat çekti

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.